Vecka 50

Måndag
  Panerad fiskfilé med romsås
  Kycklingfilé med klyftpotatis och sweet chili créme
  Pasta med skinka salami och broccoli

Tisdag
  Gratinerad rödtunga med sparris och räkor med potatismos
  Lasagne med fetaost dressing
  Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag
  Ångad kummel med hummer och dillsås kokt potatis
  Creme fraiche marinerade kycklingdelar med rostad paprikasås
  Pasta med strimlat fläskkött i krämig cheddar o salsa

Torsdag
  Smörbakad torsk med färsk pepparot och potatisstomp
  Nötfärslimpa fylld med bacon och fetaost serveras med het tomatsås och tsatsiki
  Gulaschsoppa och pannkaka med jordgubbsylt och grädde

Fredag
  Spättaroulader med kräft o dilltäcke serveras med potatismos
  Kycklingfile med fetaost och soltorkad tomat bearnaise o klyftpotatis
  Pasta bolognese créma
  Dessert i restaurangen på fredagar!

Vill ni inte ha någon av våra varma rätter från buffén kan ni istället beställa någon av våra fräscha sallader.

Öppettider: måndag - fredag 08.30 - 14.00

Restaurang Gustafsbro
Västra vägen 52
803 24, Gävle
Telefon 026-10 34 40
www.gustafsbro.se