Vecka 16

Måndag
  Gratinerad havsgratäng med lax , flundra och skaldjur
  Kycklingschnitzel med rödvinssmör och stekt potatis
  Pasta Neapel med lufttorkad skinka och salami

Tisdag
  fläsknoisette med tryffelsky och aioli
  Spaghetti med räkor och kräftstjärtar
  isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Onsdag
  panerad fiskfilé med skagenröra
  Biffstroganoff med dijon och smålök samt ris
  Lasagne al forno

Torsdag
  Sejrygg med vitvinsås och smörfrästa kantareller
  Pannbiff med persiljesmör och potatismos
  Kyckling o rotsakssoppa med pannkaka sylt och grädde

Fredag
  Stekt regnbåge med gräslöks créme
  Karré provencal vitlökssmör och bearnaisesås
  Pasta al fredo med kyckling och parmesanost
  Dessert i restaurangen på fredagar!


Sallader
  Chili kryddad kycklingbröst med eller utan fetaost
  Varmrökt pepparlax
  Handskalade räkor med ägg
  Grekisk fetaost och stora oliver
  Caesarsallad med kyckling eller räkor


Öppettider: måndag - fredag 08.30 - 13.45

Restaurang Gustafsbro
Västra vägen 52
803 24, Gävle
Telefon 026-10 34 40
www.gustafsbro.se